Gość Dana Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Jestem 2 m-ce po operacji. Wyniki hormonów mam w normie, ale lekarz zalecił żebym brała Euthyrox 50. Ale z tego tytułu, że się źle czułam(wruciły obiawy nadczynności) lekarz zmniejszył mi dawkę na 25. Czy jest konieczność brania leków po operacji wola guzkowego toksycznego tarczycy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość r. Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 rany, nie napisalas po jakiej jestes operacji. ja np. mam wycieta cala tarczyce i musze brac leki do konca zycia. jesli u ciebie pozostal 1 plat, to czesto on podejmuje sprawnie prace i leki nie sa potrzebne. to wszystko zalezy od wynikow badan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi