Gość Anna Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Witam! Jestem młodą osobą z dnia na dzień pojawił się ból. od około 3 tygodni męczy mnie ból odbytu podczas oddawania stolca. Ból odczuwam w ostatniej fazie załatwiania myślałam że mam problem z jakimś otarciem wejścia odbytu ale nawilżanie i natłuszczanie nie pomogło.Czasami na papierze toaletowym widzę krew jest jej jednak mało (tak jak np. po rozdrapanej rance, małym strupku) innych dolegliwości nie mam. Proszę o jakąś radę lub propozycje leku bez recepty. przejrzałam wiele stron z różnymi chorobami ale ich objawy są bardziej poważniejsze od moich dziękuję z góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 chcialabym tylko dopisac ze bol pojawia sie podczas oddawania kału pozniej nie wystepuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sebastian Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 uprawiasz sex analny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Takie objawy mogą wskazywać na występowanie żylaków odbytu. Jednak, aby właściwie i dokładnie ten problem leczyć należy najlepiej w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roksana Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Dolega mi to samo, znalazłaś rozwiązanie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chora Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Może sprawdzą się czopki Asamax 500?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Roksana Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Tak na własną rękę brać to trochę strach, ale dobrze było by wiedzieć co jest grane, czy to coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi