Gość Bogusia Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Witam Panie doktorze.Wczoraj złapał mnie ostry ból w okolicy brzucha w prawym boku, a poza tym nadmienię,że jestem w piatym miesiącu ciąży.Ból nasilał sie przy ruchu trwało to ok. 2 godzin.Wszyscy w domu twierdzili,że jest to związane z ciążą i zebym sie położyła to ustąpi.Nie byłam w stanie nawet zdjac spodni ból się nasilał gdy podniosłam prawą nogę.Leżałam tak parę godzin i ból ustąpił.Nie wiem czy to był wyrostek, czy to coś innego ?Czy istnieje prawdopodobieństwo nawrotu?Boję się ,nie chciałabym w ciąży mieć operacji.Z gory dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Pani Bogusiu!Takie bóle mogą wystąpić i mogą się powtarzać.Jeśli jednak ma pani obawy i dla psychicznego komfortu,można poprosić ginekologa o zbadanie,Opisane objawy nie wskazują na wyrostek,nie ma czego się obawiać.Życzę zdrowego malca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian Opublikowano 6 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ból objawia sie od rana i nie przestaje piaty miesiac ciazy i po badaniach prenatalnych na badaniach wyszło wszystko okey co to moze byc?? prosze o pilna odpowiedz martwie sie o dziewczyne i dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Miałam takie bóle, po usg j.b. wyszło, że mam błotko w wyrostku robaczkowym - jestem w 16 tygodniu ciąży więc operacja przesunięta. Chyba, ze dojdzie do zapalenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi