Gość nadzieja Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Bardzo proszę - jeśli ktoś może pomóc mi zinterpretować odebrany wynik - co on oznacza... Carcinoma planoepitheliale aceratodes invasivum. (G2) Jest to wynik z wycinka szyjki macicy. bardzo mi na tym zależy... z góry ślicznie wszystkim dziękuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Rak płaskonabłonkowy nierogowaciejący inwazyjny średniozróżnicowany, czyli o średnim stopniu aktywności komórkowej (o średnim stopniu złośliwości). Z wynikiem najlepiej zgłosić się do lekarza prowadzącego w celu określenia ostatecznego stadium zaawansowania choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nadzieja Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Bardzo dziękuję za odpowiedź - dużo to dla mnie znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi