Gość Tomek Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Witam Jakiś tydzień temu przeszedłem zabieg usunięcia brodawczaka z żołądzia. Lekarz założył mi trzy rozpuszczalne szwy. Otrzymałem informację, że dopiero po tygodniu mogę porządnie umyć to miejsce pod gorącą wodą co spowoduje rozpuszczenie szwów. Niestety nic takiego nie miało miejsca, stąd moje pytanie jak długo będę musiał czekać aż *zejdą*? Jak długa seksualna abstynencja jeszcze mnie czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 Takie nici mogą się rozpuszczać do 2-3 tyg. Można udać się ponownie do lekarza, aby je usunął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Krzysiek Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Mam gorącą prośbę - mam brodawczaka na żołędziu i ustach. Jestem zdesperowany, byłem już u trzech dermatologów i wszędzie otrzymałem odpowiedzi zdawkowe - zero konkretów. Gdzie mogę w Łodzi usunąć to dziadostwo? - jakiś namiar na dobrego specjalistą. Proszę serdecznie i z góry Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Z brodawczakami na żołędziu radzę udać się do urologa. Może warto byłoby jeszcze w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem plastycznym (np. leczenie laserem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi