Gość paweł Opublikowano 8 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Czy jeśli podczas wzwodu nie chce mi zejść skórka z napletka tzn. schodzi ale nie do końca do połowy a gdy nie ma wzwodu schodzi prawie tak jak powinna to co jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 najprawdopodobniej masz za krótkie wędzidełko.Jeśli To Ci to nie przeszkadza nie ma problemu,taka Twoja budowa,jeśli przeszkadza,zalecam wizytę u urologa lub chirurga,który podetnie wędzidełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 gdy napletek nie schodzi do końca podczas wzwodu?? co mam zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ziomek Opublikowano 3 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 mam to samo ale nie wiem co robic narazie lekarz rodzinny kazal mi naciagac coraz mocniej w goracej wodxzie jak sie kompie aż pusci skurka i bedzie mozna normalnie obciagnoa penisa xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zaksus Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 A co to jest taka nitka jakby przy penisie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian Opublikowano 7 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Mi jak *leży* to mogę ściągnąć nalepek z 1.5 cm ale podczas wzwodu to 1/4 żołędzia zostaje nadal zakryta co to oznacza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kami Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 nie bujcie sie o tym mówić swoim kobieta jestesmy po to zeby wam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kami Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 Mój chłopak ma problemy ale niestety boi się iść do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pat Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 mi sie pare razy udalo ale troche bolalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość heniu Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Panowie nic na siłe musicie iść do chirurga bądź urologa on wam natnie napletek i będzie dobrze tylko nie naciągajcie na siłę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PAWEŁ Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 ja mam 29 lat i w czasie wzwodu nie schodzi mi napletek co mam robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość azaz18 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 co zrobić jeśli nie chce podczas zwodu zejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ur Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 idz do jaworzna do chirurg Tomasz Stawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mati Opublikowano 24 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2014 Dołączam się do tematu ... dzisiaj byłem u lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do urologa , gdyż myślałem , że mam stulejke , jednak okazło się , że to po prostu zwężony napletek i szeroki żołądź nie chce przez niego przejść i lekarka kazała ściągnać mi spodnie i majty i naciągnęła go , nie powiem , że bolało bo w sumie nie bolało , ale to dziwne uczucie strasznie ... no i w sumie nic z tego nie wyszło , poszedłem do domu z wiadomością , że mam sobie go naciągać podczas każdej kąpieli , żeby schodził już zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adzuk Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Ja w dzieciństwie miałem wycinaną stulejkę ale skóra dalej jest za wąska ale tylko przy samej górze prawdo podobnie w miejscu wycinania... Co robć ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adzuk Opublikowano 3 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Dodam tylko że mam 21 lat a problem powstaje tylko przy wzwodzie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kupa Śmierdzi Opublikowano 12 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2016 Kurde kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lipa Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 To lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chris Opublikowano 22 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2017 Mi jak penis jest w stanie spoczynku to schodzi napletek normalnie dalej za żołądź, a jak stoi to podczas maksymalnego zwodu nie jest to przyjemne ściągnięcie napletka maksymalnie widać żołądź ale za niego już nie zejdzie ,mam pytanie skoro schodzi to stulejki nie ma chyba ? Bo schodzi ale podczas zwodu jest ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szaron Opublikowano 6 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 Tez mam problem bo w sumie po to was czytam mi tylko troche żołedzia widac a jesli stulejka to znaczy ze co mie czeka na takim *zabiegu* i czym to sie różni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaca Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Ktoś z was już zwalczył ten problem i wie co w takiej sytuacji trzeba robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XDD ODPOWIEDZ Opublikowano 25 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 W dniu 24.07.2014 o 12:35, Gość Mati napisał: Dołączam się do tematu ... dzisiaj byłem u lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie do urologa , gdyż myślałem , że mam stulejke , jednak okazło się , że to po prostu zwężony napletek i szeroki żołądź nie chce przez niego przejść i lekarka kazała ściągnać mi spodnie i majty i naciągnęła go , nie powiem , że bolało bo w sumie nie bolało , ale to dziwne uczucie strasznie ... no i w sumie nic z tego nie wyszło , poszedłem do domu z wiadomością , że mam sobie go naciągać podczas każdej kąpieli , żeby schodził już zawsze. i jak już wszystko okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dariusz Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Choroby męskie: Stulejka jak wygląda, zdjęcia, leczenie =>> mojachoroba.pl/choroby/stulejka Prącie choroby skórne zdjęcia =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi