Gość Anieszka Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Patologiczna zmiana a obrebie szyjki macicy,obraz TK sugeruje zmiane rozrostowa.Nie mozna wykluczyc przejscia procesu na tylna sciane pecherza moczowego. odcinkowo nierowny zarys sciany pecherza. Niewielka ilosc plynu w zatoce Douglasa. Czy mam sie poddac zabiegowi i jak ten zabieg wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 Czy ma Pani wyniki innych badań? Czy wykonano badanie histopatologiczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość monika Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 witam bylam na badaniu usg jamy brzusznej i stwierdzono plyn w zatoce douglasa 53mm co mam sie bac , czy cos groznego.moja mama miala wodniaka na jajniku a moja babia miala raka na szyjce macicy pozdrawiam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jadwiga Opublikowano 15 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2011 Malżonek 61 lat jest poUSG jamy brzusznej,wszystko jest prawidłowe tylko ma2mm płynu podwątrobowego-co jest przyczyna i jak to się leczy.Proszę o informację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi