Gość Jacek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam Mam 48 lat, operację miałem wykonaną 12.10.2009 jednocześnie usunięto mi lewe jądro i *naprawiono* metodą na *siatkę* przepuklinę też lewa strona. Apropo jądra czekam na wyniki :-( . Ale oto moje pytania: Jak żyć po tego typu operacji, /zaznaczę iż pracuję fizycznie/ do ilu kg mogę podnosić w 1-2-3 miesiącu /podobno mam być na zwolnieniu lekarskim 3 m-ce/. Po jakim czasie po operacji mogę zacząć współżycie płciowe, nie wiem jak to jest po usunięciu jądra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Większy wysiłek fizyczny wchodzi w grę po 3 miesiącach od zabiegu. Współżyć można 4-6 tyg. od zabiegu, jeżeli nie odczuwa Pan przy tym żadnych dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam ponownie Dziękuję za odpowiedż ale jest lakoniczna, książkowa typowo lekarka. Tyle to można na każdej stronie www przeczytać. Proszę o coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi