Gość Monika Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Witam serdecznie mam pytanie.Wczoraj zauważyłam na przedramieniu pod spodem rączki u mojego synka twary guzek.Jest wielkości około 1cm na 1cm.Bardzo martwi mnie ta zmiana,raczej jest nie bolesna gdyż synek nie zachowuje się jakby go bolało przy dotykaniu.Dziś idę po skierowanie do specjalisty,ale nie ukrywam,że bardzo się boję.Guzek nie przemieszcz się i nie zmienia kształtu przy dotknięciu i jest bardzo twardy.Bardzo proszę o odpowiedz co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Być może to włókniak. Najlepiej, aby zmianę zbadał osobiście lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Też tak myślę i wybieram się z Małym do lekarza.A co ten włókniak wogule jest?Dzięki śliczne za podpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Włókniaczek jest zmianą łagodną pochodzącą z tkanki włóknistej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dziękuję,o 16 tej mam wizytę u lekarza pierwszego kontaktu.Zobaczymy co powie,ale sądzę ze wyśle nas do specjalisty.Gdyby ktoś zetknoł sie z takim przypadkiem proszę piszcie.Najgorsza jest nie wiedza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 mam taki sam problem z moim synkiem co powiedzial ci lekarz pozdrawiam agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość natasha Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 ja dokladnie mam taki sam problem co wam powiedzieli lekarze to nie grozne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Izabela Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 witam mam taki sam problem,od urodzenia mam mały guzeczek na lewej skroni bliziutko brwi, lekarze jak byłam mała nazwali go pływaczkiem wiecie moze cos na ten temat??czy można to usuwac??proszę o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi