Gość Alicja Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Od kilku dni po zjedzeniu i nie tylko mam objawy tak jakby kolki po lewej stronie pod żebrami a także po piersią. Objawy nasilają się po zjedzeniu i ustępują gdy się położę. Kłucie utrzymuje się przez cały czas ale w minimalnym stopniu. Czuję też jakby jedzenie stało mi w przełyku takie odczucie towarzyszy mi cały czas.Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Najlepiej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Takie objawy mogą świadczyć o patologi w zakresie przełyku, żołądka lub dwunastnicy. Najlepszym badaniem byłaby gastroskopia. O tym badaniu musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi