Gość Agata Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Bardzo prosze o porade,otoz od wielu miesiecy mam bole zoladka,do tego dochodza okropne wzdecie,niemel codziennie.Z tego powodu nie moge normalnie zyc,wciaz mam wydety brzuch. Chcialabym wiedziec,czy to moze miec cos wspolnego z wycieciem wyrostka,ktore nastapilo 8 lat temu. W miejscu pod blizna odczuwam ciagly bol. Do tego bardzo zle sie czuje,slabo,bez checi i energi,nie dam rady dluzej zyc z tymi wzdeciami i wierceniem w brzuchu. Prosze o porade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Nie ma to związku z operacją usunięcia wyrostka robaczkowego. Radzę na początek skonsultować się z internistą. Bóle w obrębie jamy brzusznej nie są odczuwane przez chorego z konkretnego narządu. Toteż jeśli odczuwa Pani tylko dolegliwości bólowe mogą one pochodzić również z dwunastnicy, trzustki, wątroby. Trzeba wykonać podstawowe badania krwi, usg jamy brzusznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pomocy Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2009 ja mam silne bóle żołądka :gazy,jakby ściśnięty jakimś sznurem(żołądek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi