Gość DidA Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Witam, dzisiaj grabiłam liście i jak skończyłam poczułam,że mam zdrętwiały opuszek palca środkowego ręki lewej. Mineło ok.4 godz. i dalej jest zdrętwiały i mam w nim dziewne czucie. Co to może być i czy coś mam z tym zrobić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2009 Jeśli palec nie zsiniał to prawdopodobnie doszło tylko do nadwyrężenia podczas wysiłku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XYZ Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ja mam podobnie ,tyle że ja się już obudzIłam z zdrętwiałym palcem , jest to strasznie uciążliwe poniewać jest to palec wkasujący u prawej ręki , strasznie dziwne wrażenie , nie czuję np gorącego czajnika jak dotknę go tym palcem. Byłam u trzech lekarzy i każdy odsyłal mnie do innego albo mówil mi to co ja już wiem na ten temat , Jutro idę poraz kolejny do lekarza rodzinnego i musi mi dac skierowanie na prześwietlenie , straszny bół , czuje że najdłuzszy palec równiez zaczyna mi drętwieć. Udaj sie do lekarza bo to mogą nie być żarty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Pani DidA pisala o swoim problemie 2 lata temu,wiec zdazyla wiele razy odwiedzic lekarza. Gosciu , ,,troche* sie spozniles z rada o te 2 lata.Gratuluje refleksu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Chyba,ze chodzilo o ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość a--- Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 Do lekarzawybiore sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi