Gość Ela Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam Mam 32 lata i od 10 lat żylaki odbytu.Oceniam je na 2-stopień.Mam pytanie czy to jest normalne że nim oddam stolec tuż wcześniej boli mnie brzuch czasem tak że aż jak forma kolek działa ,boli ,napiera a potem wypróżnienie .Czasem oddam dość spory stolec ,aż szok gdzie to potrafi się zmieścić .Dbam o diete i ćwiczenia i piję wodę niegazowaną .Jedynie boję się nowotworu bo nie wiem kiedy może coś się zacząć dziać.pozdrawiam i proszę o informację jak dla mnie cenną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Przyczyną mogą być żylaki odbytu lub zespół jelita drażliwego, który objawia się bólem ustępującym po oddaniu stolca oraz biegunkami lub zaparciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi