Gość Agata P Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Witam bardzo serdecznie pana doktora ,mam pytanko mamusia moja jest w stanie tragicznym,lekarz mówi że pożyje kilka dni,zrobił już wszystko co mógł,mama moja jest po operacji otrzewnej,ale otrzewna nie została naruszona,po 2 godzinach od narkozy miała przejść na blok do dnia dzisiejszego nie zeszła leży na oiom sławno,ponieważ przed operacją otrzewnej miała chorobę tarczycy,serca,i problemy z krwią,obecnie jest pod respiratorem od miesiąca nie chce sama oddychać,lekarz powiedział ze pomoże tylko przeszczep płuc i serca,może jest jakiś pomysł na życie dla mojej mamusi,może lekarz sie myli,może jest inny lekarz który ma coś jeszcze do zrobienia,nasz lekarz nie konsultował sie z endokrynologiem ,może była taka potrzeba proszę o pomoc proszę nawet o konsultacje z ordynatorem oiom chirurgi sławno w woj.zachodniopomorskim,proszę pomocy !!!!!!!nie moge tak siedzieć i czekać na śmierć mojej mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Brak tu danych klinicznych. Na tej podstawie nie można nic powiedzieć. Musi Pani kontaktować się z lekarzami prowadzącymi, którzy najlepiej znają chorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi