Gość Magda Bydgoszcz Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Od kilku miesięcy na małym palcu mam guzek, który powoli rośnie został już raz wycięty bez skutku. Teraz jest wypalany i rana zaopatrzona jest Bactigrastem wycinek został przebadany wynik zapalenie tkanki podskórnej. Proszę o radę co dalej z tym robić początkowo myślano,że to naczyniaczek ponieważ też z momentem lekkiego urazu bardzo mocno krwawi. Wielkość jest ok. 1 cm nie boli. Czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Najpierw trzeba ustalić przyczynę zapalenia tkanki podskórnej. Wtedy lekarz zdecyduje, czy podać np. antybiotyk, kortykosteroidy. Najlepiej udać się do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daria Karatysz z rodzinom Opublikowano 5 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Muja tata ma rane na palcu i nieriem co mam robici moja mama poradziła mojemu tacie aby poszedł do lekarza ale muj tata robi wczystka po swojemu. Czyli chozi z tym palcem owinientym w papier do higieny intymnej. Mojemu tacie ciongle leci kref morze mi ktosi pomorze prosze boje sie o stam mojego taty.Jesili bendzie taka morzliwosici o pomoc to prosze przysyłaci wiadomości na numer gg. Ja mam 13 lat i prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mila Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Mam mały guzek na palcu u ręki na stawie.Jest miękki i nie boli.Dr dermatolog powiedziała mi ,ze to jest reumatyczne.Maść nie pomogła.Co mam przykładać,aby ten guzek wchłonoł.Proszę o pomoc,jeśli jest to możliwe,proszę wiadomość napisać Z poważaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krystyna Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 mam pszerwane scięgno zginawla u małego palca prawej dłoni co stym robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bella Opublikowano 13 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2011 mam problem na moim placu maylym u reki pod skora mam narosl ktora gdy uderze robi sie twarda i boli co to moze byc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adams12 Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 witajcie mam problem u reki lewej na palcu opuszka od kilku miesiecy ma taki guzek.myślalem ze to jakaś z początku zwyczjna krosta bo byl ropień podskurny, ale po pewnym czasie to troche zaschło i zrobił sie strupek .i wziołem igłe i to podważyłem i potem pęsetą pociągnołem taki w postaci kozen z jajeczkiem .i z powrotem mi sie to zrobiło co to może być mili panstwo prosze z powazaniem o odpowiedz z gury dziękuje wam i pozdrawiam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorka Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Dario Karatysz.Twój list prosi o pomstę do NIEBA!!!!Masz 13 lat,dziewczyno!,jak możesz być taka analfabetką,to nie do pomyslenia,jak można tak łamać Polszczyznę,WSTYD jak na wiek 13-tu lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ol Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Może po prostu jest analfabetką? Trochę wyrozumiałości, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogdan Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 To są problemy ludzi a nie sxukajcie polszczyzny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi