Gość Agnieszka Opublikowano 14 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Witam! Mam 21 lat i od ok. 2 miesięcy odczuwam nasilający się ból przy oddawaniu stolca. Na początku nie było tak źle, ale teraz już nie mogę wytrzymać. Ból jest taki, jakby coś mi rozrywało skórę, czasami pojawiają się też małe ilości krwi na papierze, a pieczenie utrzymuje się przez kilka godzin po załatwianiu. Co mogę zrobić, żeby sobie z tym poradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 To mogą być żylaki odbytu lub szczelina odbytu. Najlepiej skonsultować się z proktologiem. Na żylaki odbytu dostępne są w aptece środki tj. Posterisan, które likwidują dolegliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Odnosze się do odpiwedzi Pan Doktora. Czy moge Posterisan kupic sama bez konsultacji z lekarzem, poniewaz mam takie same objawy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2010 Tak, Posterisan można kupić bez recepty samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kasia Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam, ja również odczuwam taki sam ból. Zastosowałam Posterisan, jednak ból nie ustąpił. Co w tym momencie powinnam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danka Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Też dokładnie mam takie problemy jak agnieszka ani zacisnąć pośladków ból po oddaniu stolca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natalia Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja też... Ostatnio po niedzielnym obiadku miałam *duży problem*, ponieważ sporo kału musiałam uwolnić i tak bolało, że aż zaciskałam pięści!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ja natomiast podobno mam *opryszczkę narządów płciowych* ktora przeniosła się w miejsce odbytu. Ale nie uwazam zeby to bylo to, poniewaz mam takie same problemy jak Agnieszka. Tylko ze ja raz zemdlałam z bólu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ASIA Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2016 Kilka razy przeżyłam to samo-ból nie do opisania. Jest to szczelina odbytu. Niestety nie da się tego samemu wyleczyć, potrzebne są odpowiednie leki które przepisze proktolog. Nie można z tym zwlekać, bo uwierzcie mi będzie gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi