Gość jarek/lolo Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Od paru dni mam bole po lewej dolnej str.brzucha promieniujace na plecy.a takze oddaje krwe z kalem-nie zawsze-no i jest nie raz taki olowkowaty nieraz normalny-jasno-brazowej barwy. dodam ze w lipcu mialem robione usg i wynika z niego ze mam zlogi 4mm w nerce.a takze to ze 8 lat temu mialem juz kamien usuwany endoskopowo. Mam pytanie czy to krwawienie z kalem jest mozliwe przy kamienicy nerkowej? no i co mam robic teraz? Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2009 Na kamicę nerkową mogły nałożyć się zaburzenia ze strony przewodu pokarmowego. Kamica objawiłaby się raczej krew w moczu. Ołówkowaty stolec i krew w stolcu nasuwają podejrzenie zmiany zmniejszającej światło przedowu pokarmowego w dolnym odcinku (odbytnica) np. polip, zmiana nowotworowa. Najlepiej udać się do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi