Gość Maro Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 Witam. Podczas wzwodu wyczuwam mały guzek na penisie, nieco ponizej żołędzia, po lewej stronie, dokładnie w miejscu gdzie chwytam penisa wskazującym palcem lewej dłoni. Nie jest to na skórze, tylko na trzonie, pod skórą. Nie boli mnie on, ale jest uchwytny. Nie ma chyba zmian kolorystycznych. Najlepiej wyczuwalny jest po nawilżeniu. Co to moze być? Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maro Opublikowano 7 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2008 ps. Źle sie wyraziłem, uchwytny, czyli wyczuwalny. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaaa Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2011 Ja mam jak sciagne skurke to taki jakby guzek fioletowy mocno co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pomoc Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 powiedźcie coś więcej. jest twardy? mniej więcej okrągły, pod skóra? moj przypadek. miałem coś takiego na penisie. gródka, pod skórą, rosła z czasem. aż urosła do takiego rozmiaru, że postanowiłem coś z tym zrobić. poszedłem do dermatologa, dermatolog powiedział mi że to łojak. dał mi skierowanie do chirurga urologa. urolog potwierdził. kazał przyjść do niego do szpitala zapisać się na zabieg. zabieg krótki, prosty. trwał z 20 min. niestety trzeba było **ciąć** *) i były szwy. ale tydzień gojenia, zdjęcie szwów i nie ma śladu. więc chłopaki... wiem, że to stresujące, ale radzę zapisać się do dermatologa i jak najszybciej się tego pozbyć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lunatyk Opublikowano 7 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 i co zrobiłeś coś z tym? bo to nie to o czym pisze kolega wyżej. mam dokładnie to samo w tym samym miejscu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ssss Opublikowano 26 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 ja mam 2 guzki na skórce przy penisie.. zrobiły się same po długiej masturbacji po imprezie(dużo używek) . do tego skóra jest tak duża i obszerna jak przy wzwodzie a sam grzyb normalny, mnijeszy. prosze o pomoc bo zaczynam panikowac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość qta Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 zajechałeś se kuta-sa po prostu zamęczyłeś go że tak powiem w ch..j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Darek Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Tez to mam i zapisalem sie do dermatologa na wizyte, zobaczymy co z tego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość yyy Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi