Gość Ania Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Witam serdecznie, mam 18 lat i jakiś czas temu zauważyłam pieprzyk na moim sutku. Nie jest on mały ani zbyt duży. Czy powinnam się z tym gdzieś zgłosic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ixi Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 jak masz watpliwosc to zglos sie do dermatologa, ja mam kilka, moze to taka Twoja uroda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Prawdopodobnie jest to zwykłe znamie barwnikowe, ale powinien przyjrzeć się temu dermatolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ulhh Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2018 czy można karmić piersią mając pieprzy na sutku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mati zawistowski Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 usuń to babo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi