Gość Ania Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 OD 2 lat boli mnie lewy lokiec, bol i to bardzo mocny pojawia sie tylko przy ucisku badz jak sie uderze, a nawet dotkne delikatnie w to miejsce, Nie boli mnie cały lokiec tylko w jednym miejscu, poza tym bardzo czestp dretwieja mi 2 palce maly i drugi obok niego. Od 10 lat choruje na łuszczyce, mam zmiany ale małe łuszczycowe na tym lokciu, dermatolog sugerował łuszczyce stawowa. Wizyta u reumatologa....odpowiedz...byc moze miejscowa łuszczyca stawowa....rehabilitacja, poprawy nie ma 8 miesiecy po rehabilitacji. OB, morfologia, odczyn Walerego-Rosa, CRP wszystko w normie. Prosze mnie pokierowac czy powinnam zglosic sie do chirurga, zrobic RTG? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2009 Można wykonać rtg i skonsultować się jeszcze z neurologiem, drętwienia w obebie 4 i 5 palca u ręki sugerują ucisk na nerw łokciowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi