Gość Kamila z Warszawy Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Dzień dobry. Od jakiegos czasu wyczuwam guza pod brzuchem. Byłam u lekarza ale pani doktor powiedziała, iż może byc to infekcja układu moczowego i przepisała tabletki. On jednak nie zniknął. mam go już ponad 2 lata. teraz jednak jest wydaje mi się coraz większy. nie jest on wyczuwalny gdy badany jest w pozycji leżącej. Gdy stoję nie ma problemu z jego umiejscowieniem. Jestem osoba w dużą nadwagą. Czy dany guzek może być tłuszczakiem? Czy bedzie on widoczny na badaniu USG? Wydaje mi sie iz obok już istniejącego powstaje nowy bardziej ułożony w kierunku lewego biodra. Jeżeli chodzi o zmiany guzkowate miałam usówane pół roku temu włukniaki i zmiany podobne z nóg. wszystkie były łagodne. nie wiem czy może to mieć związek z owym guzkiem pod brzuchem.Dziekuje za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Tak głęboko usadowiony guz w powłokach brzusznych może być tłuszczakiem. Powinien być łatwo zobrazowany w badaniu USG. Najlepiej go usunąć w całości i poddać badaniu histopatologicznemu. Wtedy wszystko się wyjaśni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość minimanimo Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Sądzę, że to przepuklina. Sprawdź: http://leczenie-przepukliny.blogspot.com/2014/12/przepuklina-brzuszna-czym-jest-objawy.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ada Opublikowano 18 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2016 Ja mam cos podobnego taka kuleczka którą moge przesuwać po calym brzuchu, a jak mocniej nadusze to strasznie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 1wona Opublikowano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 może to endometrioza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi