Gość Bonifacy Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam Mam taki problem od paru lat że praktycznie codziennie drapie sie w okolicach moszny i jąder . W dzien praktycznie mnie nie swędzi w nocy dośc czesto , staram sie nie drapac ale jak zasne to i tak rano budze sie z ranami , potem te rany zaczynaja goic sie i powstaja strupy które znowu zdrapuje i tak w kółko . W okolicach tych miejsc nie mam żadnych zmian skurnych oprócz strupów . Jest bardzo uciążliwe , czasami udaje sie mi to zaleczyc ale potem znowu zaczynam drapac iznów to samo . Zaczeło sie tak gdy kiedys uderzyłem sie w okolicach tych miejsc i skura zaczeła mi lekko schodzic a ja troche ja drapałem i tak pozostało . Myje sie codziennie nie uzywam mydła zazwyczaj do mycia tych spraw . Swędzenie nie jest tak uciażliwe tylko te strupy które powoduja dyskomfort . jak moge to wyleczyc i zapobiedz dalszym drapaniu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Na pewno radzę skonsultować się z dermatologiem, być może to reakcja alergiczna lub skutek obecności jakiegoś pasożyta, np. wszy łonowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość łukasz Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2009 ja mam podobny problem tylko że nie tylko drapie się w nocy ale i także na dniu nie wiem co z tym zrobić. Choć mam na to maść to i tak co pewien czas swędzi mnie w tych okolicach. Jeśli ktoś wie proszę o radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Mam ten sam problem co ty ,od kilku lat ,ustępuje na trochę i znów powraca ,nie wiem co z tym zrobiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Życie ulicy Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Panowie czytałem na innych stronach , że koleszka miał grzybice pachwin niestety trzeba iść do dermatologa więc Czas na nas też wolał bym kupić maśćj ale niestety lekarz zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad 19 lat Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Poprostu za duzo seksu mam to samo po seksie gdy nie uprawiam pare dni przestaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 ja mam to od 10 lat - wióra się sypią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kuba Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 A jaka maść bez recepty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adaś Opublikowano 4 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2021 Choroby skórne na worku mosznowym galeria zdjęć =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/moszna-worek-mosznowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi