Gość Elżbieta Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam, mam następujący problem zdrowotny, a mianowicie od kilku dni nie mogę normalnie chodzić, ponieważ bardzo boli mnie stopa. Zwłaszcza na pięcie, śródstopie oraz od wewnętrznej strony pięty. Czy smarować to jakąś maścią czy udać się do lekarza - jeśli tak to jakiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Jeśli nie ma żadnej widocznej zmiany na powierzchni stopy, najlepiej udać się do ortopedy. Można zastosować Voltaren żel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albert S Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Proponuję poczekać aż ból będzie na tyle silny, że chodzić Pani nie będzie mogła i dopiero wtedy szukać lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi