Gość Sebastian Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Witam Około dwa tygodnie temu miałem przeprowadzoną operacje przepukliny lewostronnej pachwinowej, ból ustał, zacząłem normalnie chodzić lecz niepokoi mnie lekki siniak na prawym jądrze. Jądra w ogóle nie bolą nie wiem czym ten siniak może być spowodowany i czy to jest normalne po takiej operacji ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Tak to normalne, proszę przykładać woreczek z lodem co przyśpieszy wchłanianie się krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikkael Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2009 Jestem 2 lata po takiej samej operacji i taki siniak to rzecz normalne. Też się wystraszyłem, ale okazało się, że właśnie tak ma być. To nic złego. Z czasem nie bedzie tego. Pozdawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maurycy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dzięki ziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi