Gość Łukasz L Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Jestem 3 tygodnie po operacji ,achalazja wpustu,metodą laparoskopową i co jakiś czas odczuwam pieczenie w klatce pierśiwej czy to jest normalne zjawisko i minie , czy powinienem zgłosić się do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Może warto zgłosić się do lekarza prowadzącego, który zmieni stosowane dawki leku. Nie wiem dokładnie jaką metodę w tym wypadku zastosowano, ale dochodzi pewnie do zarzucania kwaśnej treści żołądkowej do przełyku, stąd pieczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogdan Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 3 tygodnie to zbyt jeszcze krótki okres,ja już jestem po takiej operacji 6 miesięcy i jest wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi