Gość wojtek Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Witam # dni temu zauważylem ze zrobila mi sie taka mala narosl przy odbycie. Jest to tak jakby kulka która da sie ruszac, w srodku jest twarda. Normalnie nic mnie nie boli, jedynie przy wyproznianie czasami cos zaszczypie i gdy dotkne tej okolicy czystym papierem to jest taka jakby ropa. Co to może być ? Pamietam ze jakis rok temu mialem podopne szczypanie ale nie bylo guzka, teraz jest. czekam na odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Być może to ropień okołoodbytniczy, żylak lub nadmiar skóry. Aby rozstrzygnąć przyczynę musi zbadać Pana lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 To w ktorym przypadku konieczna jest wizyta u lekarza, bo słyszalek ze ta zakrzepica zyly czy cos w tym stylu jest nie grozna i jej przyczyna moze byc jakis nadmierny wysilek itd i ze moze sie samo wchlonac ? Jesli wizyta to ujakiego lekarza i jakie skierowania trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wojtek Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2009 Jestem juz zdecydowany isc do lekarza ale nie wiem gdzie?? zna ktos jakiegos proktologa, chirurga w krakowie ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi