Gość Michał Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Nie dawno, zauważyłem że mam stulejkę częściową. W trakcie spoczynku, napletek spokojnie mogę zdjąć i widzę swojego całego żołędzia. Niestety, w stanie erekcji, nie mogę go zdjąć nawet do połowy, a jedynie tylko kawałek. I tu mam pytanie, czy jeżeli zdejmę napletek w czasie spoczynku, i osiągnę erekcje od razu z widocznym żołędziem, to czy to nie było by groźne? Czy można w ten sposób oszukać stulejkę? I czy można chodzić z widocznym żołędziem cały czas i nie zakrywać go napletkiem? Były by wtedy jakieś skutki uboczne dla zdrowia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 To co opisujesz nazywa się załupkiem i jest niebezpiecznym stanem (prowadzi do niedokrwienia, martwicy). Nie radzę odciągać napletek i osiągać wzwód. Musisz udać się do urologa i usunąć stulejkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Czytaj ze zrozumieniem. Nie mam problemów z nakładaniem napletka na żołędź w stanie spoczynku. Pytałem czy mogę ściągnąć napletek w stanie spoczynku, tak żeby urósł do stanu erekcji bo w stanie erekcji już go nie ściągnę niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi