Gość Jacek Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Witam. Chciałbym sie dowiedziec jakie warunki trzeba spełnic aby dostac możliwość usuniecia, przynajmniej czesciowo, chrzastki z nosa.Poza studiowaniem uprawiam od jakiegos czasu boks, chrząstka mi sie wygina i stała sie znacznie bardziej elastyczna, wydaje mi sie że mógłbym na czesciowym jej usunieciu skorzystac. Kolejnym pozytywnym tego aspektem byłby fakt, że miałbym bardziej płaski nos co ułatwiłoby mi treningi i samopoczucie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2009 Wydaje mi się, że z tym problemem może Pan skierować się bezpośrednio do chirurga plastycznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi