Gość Klaudia Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Panie dr.mam pytanie odnośnie stosowania leku na odchudzanie zelixia 15. Chodzi dokładnie o to ze rok temu wykryto u mnie torbiela pajęczynówki, mój lekarz neurolog powiedział aby unikać nagłych zchylań, noszenia ciężkich rzeczy abu unikac wysokich ciśnień bo przez to może boleć głowa np., itd.., tak wiec skoro w ulotce leku zelixia pisze o podnoszeniu ciśnienia poprzez ten preparat to ja nie mogę go używać??? bardzo proszę o odp zależy mi ponieważ muszę zrzucić parę kilo. pozdrawiam Klaudia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Radzę skonsultować się jeszcze z neurologiem. Nie jestem pewien czy powinna Pani stosować tego typu leki, a jeżeli już to pod okiem neurologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 U mojej mamy wykryto niewielką torbiel pajęczynówki wypuklająca się do siodła tureckiego. Jak można to leczyć? Czego unikać aby nie pogłębiać choroby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z neurochirurgiem. Praktycznie nie ma konkretnego leczenia i zaleceń w przypadku takiej torbieli (chyba, że daje jakieś konkretne objawy) oprócz okresowych badań kontrolnych. W przypadku dużego nasilenia objawów związanych z torbielą do rozważenia leczenie operacyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi