Gość Krystyna Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 Dzień dobry, mam 65 lat i cierpię na przewlekłą niewydolność krążeniowo-oddechową. Jestem otyłą osobą (BMI- 34). Choruję na nadciśnienie. Od jakiegoś czasu dużo kaszlę. Wyczuwam nad obojczykiem po stronie lewej spoisty elastyczny guzek. Co to może być? Proszę o szczerą odpowiedź. Krystyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 To może być powiększony węzeł chłonny nadobojczykowy. Radzę niezwłocznie skonsultować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 NA kości obojczykowej od 7 lat mam ,,coś* podobnego do guza . Rodzice mówili ze to nie groźne ze to zniknie ale juz 7 lat nie znika.. Ma średnice ok.centymetra i się porusza po tej kości . Czasem mnie boli i kluje, Czy to groźne? I co to może być ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Ale mam wrażenie ze on nie jest przytwierdzony do kości . po prostu jak ruszę ramieniem to jest pod kością a jak wyprostuje to wychodzi i jest na kości . A jak to się usuwa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 idę z tym dziś do lekarza. dam znać co mi powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Lekarz powiedział, że to jest powiększony węzeł chłonny. przepisał antybiotyk. jeśli guzek nie zmniejszy się lub nie zniknie zleci mi dalsze badania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi