Gość Tomek Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Dzien dobry mam pytanie moze smieszne ale tak jest... zaczelem masturbacje w mlodym wieku okolo 13 lat czy to mozliwe ze poprostu krotko mowiac go wymeczylem ... teraz mam 22 i mam problem ze wzodem gdy zblirzam sie do dziewczyny to wogole go nie osiagam... nie wiem dlaczego bardzo mnie to martwi bo nie moge normamnie zyc... bardzo prosze o pomoc Dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 Proszę skonsultować się z urologiem, jeśli lekarz nie znajdzie przyczyny organicznej to wówczas niezbędna będzie konsultacja z seksuologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Myszka Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 To nie jest tak młody przyjacielu że podchodzisz do dziewczyny i już ma stać jak bandyta w lesie. Nie wszyscy są tacy sami. Jednemu może *zagrać* od powiewu wiatru, a drugi potrzebuje więcej - potrzebuje pieszczoty, bliskości dziewczyny. Jednego podnieca sama fotka , a drugiego dopiero dotyk, zapach. Moja rada - nie wbijaj sobie problemu w głowę, tylko zwiąż sie z dziewczyną i zobaczysz że jak przyjdzie co do czego to wszystko zagra. Życzę powodzenia. Ps Pierwsze śliwki robaczywki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi