Gość Władek Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 O trzech tygodni wyczuwam guzek w dolnej i lewej części brzucha m miejscu gdzie są włosy łonowe przy penisie.W obecnej chwili tylko czuję że jest. Nie boli mnie przy oddawaniu moczu czy stolca. jak stanę prosto i wciągnę brzuch to po lewej stronie widzę wybrzuszenie tak jakby spuchło od ugryzienia komara.Przy naduszaniu się do oddania stolca napina się tak jak by to było jelito pełne kału.Od kilku dni mam zaparcia może to jest skutkiem tego.Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 To może być włókniaczek, tłuszczak lub przepuklina pachwinowa. Radzę skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 to jest przępuklina pachwinowa. Miałem taką. Na 3 dni trzeba iść zeszyć to do szpitala. To jest zabieg. Nie ma obaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A jeżeli pójdę w pon. najbliższy do szpitala to nic się nie stanie ? Ponieważ jestem poza moim miastem :* ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 A i czy na pewno jest to przepuklina ponieważ jak czytałem występuje gdzieś w okolicach moszny i wyżej a ból mój znajduję się nad pępkiem pare cm jak wyżej napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Nie tutaj ^^ Przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi