Gość Elviss Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam , od kilku tygodni podczas stosunku pęka mi skóra pod żołędziem .... Co stwarza mi ból podczas stosunku - co robić? jest jakaś maść? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Czy chodzi o wędzidełko? Jeśli tak to konieczna jest konsultacja u urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldii Opublikowano 20 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2011 Od jakiegoś czasu skóra pod żołędziem łuszczy sie i pęka robią się nacięcia co boli mnie przy oddawaniu moczu i uprawianiu seksu. Co mogę z tym zrobić i co to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel Opublikowano 24 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 ja mam podobnie... i nie wiem co z tym zrobic pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Być może to objawy występowania zakażenia grzybiczego. Radziłbym raczej w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Franek` Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Witam, mam 17 lat podczas gdy bawiłem się w grę wstępna ze znajoma pękło mi wędzidełko poleciało dużo krwi - co robić proszę pomóżcie ! nie chce być żydkiem bez obrazy oczywiście.. stało sie to jakos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czytelniczka Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Moj chłopak ma to samo ciągle mu pęka skóra,krwawi i boli przez co niemozemy czasami sie kochac. Co robic ?Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 22 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 To może być grzybica i wymaga odpowiedniego leku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KKK Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Powinniście skonsultować tę dolegliwość z urologiem, bo to objaw grzybicy. Maść clotrimazolum jest w tym wypadku bardzo przydatna, ale powinna być stosowana dodatkowo przy zastosowaniu leków doustnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rojek Adam Elvis Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Pęknięty żołędz teraz na mnie mówią, jak ide pod prysznic to muszę założyć rusztowanie tak mnie załatwiła moja zona skakała az mi pękł mój piekny flaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 podczas seksu analnego pękła mi skórka pod żołędziem i strasznie boli. Czy zagoi mi się to samo czy trzeba iść do lekarza. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dr Adam Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Witam. Zobacz zdjęcia chorób męskich --> bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 25 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2022 Stulejka jak wygląda, zdjęcia, leczenie =>> mojachoroba.pl/choroby/stulejka Prącie choroby skórne zdjęcia =>> mojachoroba.pl/lokalizacja/pracie-penis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi