Gość Luke Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Witam! Mam pewien problem. Wczoraj podczas zabaw z partnerką (m.in. masturbacja) doznałem urazu prącia. Nie mam pojęcia co konkretnie się stało z narządem (zbyt *mocna* masturbacja?), jednak mój członek *zdeformował się*. Na napletku pojawił się jakby guz/bąbel, w którym jakby *nagromadził się jakiś płyn*. Wygląda to jak spora gulka *blokująca* ujście prącia. Dodatkowo doszło do nagromadzenia skóry na końcu narządu i pewną widoczną deformację narządu. Co to może być? Czy obrzęk sam zejdzie? Dodam, że wygląda to okropnie. Mam w planach pójście do urologa, ale gdyby ktoś był w stanie mi odpowiedzieć wcześniej, byłbym bardzo wdzięczny, gdyż budzi ta sprawa we mnie ogromny niepokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 To może być obrzęk spowodowany zbyt dużym nadwyrężeniem członka. Jeśli zmiany nie ustąpią w ciągu 3 dni, najlepiej skontaktować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi