Gość ania Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Bylam na MR (czesto bolala mnie glowa i dlatego to badanie,zdiagnozowana mam migrene),mam taki opis- pojedyncze ognisko podwyzszonego sygnalu w obrazach t2,wielkosci 5mm, polozone podkorowo w prawym placie czolowym ....co to jest? marwie sie,cos powaznego? cala reszta w opisie jest ok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edyta Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 i co to jest...ja mam to samo...dzisiaj dostałam wynik..dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof1973 Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 W dniu 3.10.2009 o 20:14, Gość ania napisał: Bylam na MR (czesto bolala mnie glowa i dlatego to badanie,zdiagnozowana mam migrene),mam taki opis- pojedyncze ognisko podwyzszonego sygnalu w obrazach t2,wielkosci 5mm, polozone podkorowo w prawym placie czolowym ....co to jest? marwie sie,cos powaznego? cala reszta w opisie jest ok... Mogła by Pani napisać co to jest to ognisko podwyższonego sygnału wielkości 5 mm W dniu 5.01.2017 o 20:19, Gość edyta napisał: i co to jest...ja mam to samo...dzisiaj dostałam wynik..dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi