Gość Tomek Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Witam, mam 19 lat i taki oto problem: próbowałem technik na powiększenie penisa tzw ściąganiem pierścienia (za pomocą kciuka i palca wskazującego tworzyłem pierścień mocno uciskając u nasady i ściągająć w gorę do żołędzia) robiłem to gdy penis był we wzwodzie lub niepełnym wzowodzie tylko lekkim stawrdnieniu. Po masturbacji penis opuchł mi, tak jakby bylo na nim za dużo skóry w stanie spoczynku. Po osunięciu napletka bardzo sie pogrubiał. Stosowałem żel Lioton1000 i Altacet i opuchlizna zeszła. Zauważyłem jednak że po prawie stronie prącia wyszła twarda żyła i mała fałdka jakby resztka tej opuchlizny która ani nie boli ani w zasadzie nie przeszkadza. Od tego czasu zaczęły się problemy ze wzwodem. W poczatkowej fazie podniecenia wszystko jest OK, ale gdy nie ma stymulacji lub gdy zostanie ona na chwile przerwana, penis lekko opada, jest w jakby półwzowdzie co jest bardzo kłopotliwe. Ciężko mi później doprowadzić go do stanu pełnego wzwodu. Czy dalsze stosowanie Lioton1000 lub innej maści może pomóc? Bardzo proszę o szybką odpowiedź, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Najlepiej udać się do urologa. Stosowanie Lioton 1000 powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 Zużyłem całe opakowanie żelu przez około tydzień. Jeżeli stosować go dalej to jak długo? I w jakiej ilości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 2 razy dziennie przez 2-3 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2009 I stosowanie liotonu pomoże na ten połowiczny wzwód? Czy konieczny będzie kontakt z lekarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Idż do lekarza bo widocznie zrobiłeś sobie krzywde ściskajać penisa jak był w zwodzie widocznie krew nie dopływa do wszystkich czasteczek gąbkowatych i stąd ten problem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nie no .. porażka Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 tak to jest jak amator bierze się domowymi sposobami za powiekszanie penisa. Zamiast psuć sobie penisa lepiej jakbyś kupił sobie na przykład tabletki Maxorman z USA w Polsce też sprzedaja w internecie. 3 - 4 cm więcej spokojnie byś uzyskał w 3 miesiące a tak co masz teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi