Gość mikser Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Ponad 2 lata temu miałem operację na przepuklinę pachwinową, ostatnio podczas gry w siatkówkę poczułem okropny ból tak jakby rozerwało mi się wszystko w środku prawdopodobnie siatka odkleiła mi się od skóry czy jest to możliwe. Ból był okropny nie do zniesienia przez około tygodnia potem zaczął zanikać czy taka sytuacja może się powtarzać podczas wysiłku i czy to jest normalne ze po takim okresie może siatka się odkleić od skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2009 Mogło dojść do naciągnięcia którejś ze struktur w pachwinie. Jesli jednak ból aktualnie nie występuje to nie ma powodu do obaw. A jeżeli nastąpi nawrót dolegliwości najlepiej zgłosić się do chirurga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi