Gość Michał Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 Jak można się pozbyć płynu w kolanie, który nachodzi po artroskopii? (jadną punkce już miałem i wciąż nachodzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2009 znam to ja juz milam dwa razy punkcje a jestem dopiero dwa tygodnie po zaboegu i zbiea mi sie nadal,tylko chyba punkcja mozna zadne taletki nic nie dadza a wiadomo punkcja nic przyjemnego,Arroskopie mialam juz drugi raz to samo kolana za 1 razem nie bylo zadnej punkcji a teraz problem za problemem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michał Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2009 dziękuje moniko za odpowiedz...mam jeszcze jedno pytanko a mianowicie czy po artroskopii moge nosić opaske uciskową?...pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Natasza Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Cześć jestem po artroskopii kolana mam zerwane wiązadła krzyżowe przednie jestem po zabiegu 10 dni i nachodzi mi krew do kolana codziennie mam ściągana krew a czeka mnie jeszcze rekonstrukcja wiązadeł nie wiem jak to przeżyje .Od czego nachodzi mi krew?proszę jeśli ktoś wie bo mój lekarz nie wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 1 czy po artroskopii mogę nosić opaskę uciskową?.. ogólnie zalecane , (ja jestem po artroskopi 2 miesiące zero poprawy wręcz przeciwnie jest gorzej niż było. 2 Od czego nachodzi mi krew? prawdopodobnie krwiak się zrobił w kolanie i potrzebna jest punkcja co 2 -gi dzień około aż ta krew zniknie sama, ja tez miałem krew w kolanie przez 2 tygodnie i po 2 tygodniach zeszła i dostałem zastrzyk przeciwzapalny w kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiek Opublikowano 28 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 witam nie moge wysprostwoac nogi do konca po artroskopi dodam ze mialem szyta łąkotke i zabieg mialem 8 dni temu czy sa jakies obawy do nie pokoju?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adzej Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Krzysiek, skoro zadajesz takie pytanie to chyba wogle przed operacja nie zainterwsowales się swoim kolanem, i niczego się nie dowiadywywales, po takiej operacji to normalne, teraz czeka Cię rehabilitacja która pomaga przywrócić przeprost, zgiecia i mięśnie kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi