Gość bardzo się boję Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Witam serdecznie w 1 klasie gimnazjum zauważyłem u siebie dziwny guzek z tyłu głowy i poszedłem do chirurga ponieważ lekarz rodzinny stwierdził mi że to jest krwiak nadtwardogłówkowy ale chirurg powiedział że nie ma sensu żebym co kolwiek robili gdy on nie narasta ale teraz od jakiś 6 miesiecy ból staje się nie do zniesienia czuje jak mi ten guzek pulsuje przynajmniej mam takie uczucie i nie wiem co z tym zrobic i gdzie się udać i dodam jeszcze że zauważyłem u siebie utraty pamięci dosyć często i strasznie trzesie mi się prawa renka i nie wiem czego to może być przyczyną a strasznie się boję proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Najlepiej udać się do neurologa (skierowanie od lekarza rodzinnego) lub chirurga, którzy powinni skierować Pana na tomografię komputerową głowy. Leczenie w zależności od wyniku badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi