Gość Marytna Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Witam! Mam problemy z przepuklina od dziecinstwa. Od jakiegos czasu zaczeła mnie bolec i to bardzo.Nie moge sie nawet śmiać, kaszleć itp. Dostałam skierowanie do poradni. Nie wiem co mam robić. Chciała bym miec zrobiony zabieg ale słyszłam, że trzeba mieć najpierw szczepienie na żółtaczke. Czy to konieczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Trzeba przed zabiegiem zostać zaszczepionym, jeśli jeszcze nie była Pani szczepiona w przeszłości. Szczepionkę można zakupić w aptece a szczepienie wykonać w przychodni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klaudia Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 na kiedy masz termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dostałam skierowanie z miesiąc temu i tak zwlekam. Chcę iść 26,27 października. Kurcze nie wiem co mam robic z tym szczypieniem. Czy beda jakies pozniej problemy ze zdrowiem gdy nie dostane tej szczypionki.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi