Gość Tomek Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 Od ponad 2 tygodniu mam dziwną grudkę na penisie (dokładnie na żołędziu na środku) która ma około 1-2mm. Jest ona całkowicie bezbolesna, nie swędzi itp. jest tylko czasem czerwona zwłaszcza po umyciu i wyczuwalna jest zwłaszcza w stanie wzwodu. Dzisiaj po bliższym przyglądnięciu się jej zobaczyłem że jest trochę przezroczysta i gdy próbowałem ją trochę wycisnąć to wypłynęło trochę przeźroczystej cieczy. Co to może być? Czy to jakieś zaczopowienie czy coś innego? Są na to jakieś leki? Co powinienem zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2009 To z pewnością zaczopowany gruczoł łojowy (prosak). Taka zmiana najczęściej ustępuje samoistnie. Trzeba tylko przestrzegać należytej higieny osobistej tej okolicy. Jeśliby nie doszło do wchłonięcia się prosaka można ewentualnie zastosować miejscowo antybiotyki - o tym najlepiej powinien zadecydować dermatolog. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grudka na ty samym Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 tez mam cos takieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi