Gość Michał Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Witam Od ok 4 dni mam rozwolnienie i wzdęcia , a do tego wszystkiego kuje mnie w dolnej części żeber . Czym to może być spowodowane? Wybieram się do lekarza lecz znając życie nie skieruje mnie na żadne badania. Co zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Może to nieżyt żołądkowo-jelitowy. Po której stronie ciała występuje dolegliwość/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2009 Na samym środku. Tuż pod żebrami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi