Gość Sławek Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Mam 21 lat. Przez ostanie pół roku jak to się mówi *nie wylewałem za kołnierz* ale ostatnio zacząłem odczuwać bóle najczęściej z tyłu na wysokości żeber, czasem też z prawego i lewego boku i niekiedy w nadbrzuszu pod mostkiem. Nie są to silne bóle ale nasilają po wypiciu alkoholu i po jedzeniu. Odczuwam też lekką niestrawność. Boję się iść do lekarza, bo wydaje mi się, że to PZT, zwłaszcza, że moja mama na to choruje. Czy według Pana to może być PZT i czy mogłem tą chorobę odziedziczyć po mamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Pewne predyspozycje genetycznie brane są pod uwagę. Trzeba jednak udać się do lekarza, który po zleceniu badań krwi, usg jamy brzusznej będzie mógł potwierdzić lub wykluczyć Pani przypuszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi