Gość Asia Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Witam serdecznie Kiedyś około 3 lat temu lekarz gastrolog badając mnie stwierdziła,że mam niewielką przepuklinę pępkową, ale widać ją dopiero było kiedy kładłam się do badania(czyli podczas napięcia brzucha) Od 4 dni podczas kasłania lub kichania boli mnie z lewej strony pod żebrem(nie jest to blisko pępka) Uczucie bólu tak jaby ukłucie podczas kaszlu nie wywodzi się ze środka brzucha tylko tak jakby blisko powłok skóry. Kiedy nie kicham a ni nie kaszlę nic mnie nie boli. Proszę mi powiedzieć czym to może być spowodowane??? Wczoraj miałam usg brzucha ale wszystko w porządku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 23 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2009 Trudno powiedzieć czy ma to związek z przepukliną, jeśli nie ma Pani innych dolegliwości to jest to całkiem prawdopodobne. Przepuklinę powinien badać chirurg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi