Gość Ryszard Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 Dzień dobry. Jakiś tydzień temu miałem wykonywaną kolonoskopię. W badaniu nie stwierdzono zmian w jelicie grubym. Dzisiaj po wypróżnieniu stwierdziłem, że woda zabarwiła się lekko na czerwono. Stolec nie był pokryty krwią świeżą. W niedzielę na obiad jadłem buraki. Mam następujące pytanie - czy zabarwienie wody mogło być spowodowane tymi burakami? Czy jeśli miałbym krwawienie utajone to czy woda może się zabarwiać wtedy na czerwono? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2009 To pewnie skutek spożywania buraków. Może Pan dla pewności wykonać test na krew utajoną w kale, ale skoro kolonoskopia nic nie uchwyciła to prawdopodobieństwo krwawienia jest małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zmartwiony Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Mam identyczne objawy z tym, że nie robiłem kolonoskopii ani żadnych innych badań. Bardzo się martwię. Czy jakiś specjalista mógłby się wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Po zjedzeniu buraczków, ćwikły czy jak to tam zwał zawsze mam czerwony stolec :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi