Gość kupis Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Hem mam problem... a mianowicie dwa.mialem robiona tc glowy i tez koloskopie.wszystlo wyszło ok .w jelitach ok tylko przy odbycie 3 małe blizenki i dlatego ponoc miałem krew na kale.i tu moje pytanie poniewasz juz od 3 mies w odbycie odczuwam lekkie kłucie tzn takie lekko zakłuje i przejdzie i najczesciej przy jakims ruchu i niewiem czym to spodowane...tzn albo zakłuje albo nie i to zalezy jak sie uwidzi albo tak albo nie ..ostatnio zauwazyłem ze jak wstrzymam kal to mnie moze lekko zakłuc i zaraz przejdzie...czy to moze byc rak odbytu?kał mam noramlny raz albo 2 lub wogole na dzien.bez krwi.a jak sikałem i sie rozluzniłem to raz mnie zakuło.miałem tez badanie palem przez odbyt i tez nic ale to było przed tym kluciem lekkim, 2 sprawa poniewasz od pewnego czasu jak spie to mi dretwieja palce i dlonie od rak tylko ze ja lubie na nich spac albo bokiem i to mi strasznie przeszkadza....czy to moze byc od jakiegos guza muzgu? chodze na silownie i jak cwicze to wyginam rece i jak je prostuje to mnie boli i potem w nocu dretwieje jak leze na nich.niewiem czy to od tych cwiczen albo od lezenia na rekach.bo wczesniej tez tak spałem i nic mi nie dretwiało...to od czego to moze byc? dodam tylko ze kiedys ale to raz mi jakos nogi zdretwiały ale to sie w jakiejs dziwnej pozycji obudziłem wziołem je do góry i przeszło.a jak sie opieram dlugo na rece to mi na palcach czuje mrowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi