Gość Marta Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Mój mąż doznał urazu nerki i śledziony pod wpływem stłuczenia (wypadek) usunięto mu oba narządy. mam jedno pytanie jak długo dochodzi się do zdrowia po takim zabiegu ? minęły już a może tylko 3 tygodnie a mój mąż nie egzystuje jeszcze normalnie leży 80% dnia czy tak długo powinno się leżeć, mój mąż jest aktywną osobą i bardzo mu przeszkadza taka długa rekonwalescencja .z góry pięknie dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stappler Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 Mąż powinien już wrócić do czynnego życia. Nie ma co do tego przeciwwskazań. Całkowity, bezpieczny powrót do zdrowia i czynności zawodowych to około 2-3 miesiące po zabiegu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi