Gość Marcin Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 4 tygodnie temu przeszedłem operacje przepukliny prawostronnej pachwinowej. operacja się udała, ale od tego czasu prawe jądro mam powiększone, zaczerwienione i obolałe, mam także problemy z chodzeniem. Czy powinienem zgłosić się do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Najlepiej zgłosić się do lekarza na kontrolę, trudno określić czy zabieg wykonano prawidłowo czy jest to stan prawidłowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Witam, Przepuklinę operowano mi prawie miesiąc temu. 2-3 dni po niej zauważyłem, że mam powiększone jądro. Udałem się do chirurga-urologa, który sprawdził na USG i powiedział ze nic groźnego się w jądrze nie dzieje. W dniu dzisiejszym jądro mam trochę powiększone i twarde. Czy jest to normalny objaw? Czy to minie? Dodam, że mam żylaki powrózka nasiennego i one też się powiększyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Konrad Opublikowano 10 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam, Jakieś 2 lata temu przeszedłem operację przepukliny pachwinowej. Nie było żadnych powikłań. Nie odczuwam w ogóle bólu ale jednak lewe jądro jest nadal większe. Jest to dość spore powiększenie, które jednak mi w niczym nie przeszkadza. Czy powinienem się zobaczyć z lekarzem? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi