Gość Adam Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam, mam na skórze penisa dwie zmiany barwnikowe. Jedna jest lekko wypuklona, ale dermatolog twierdzi, ze na razie nic zlego sie nie dzieje. Urolog powiedzial dzis, ze tutaj (na prąciu) nie usuwamy takich *pieprzyków* - czy to prawda,ze nie wykonuje sie takich zabiegów? Stwierdzil, ze podczas zwyklego stosunku plciowego nie powinno dojsc do jakiegos zatarcia. Przez dlugo czas się onanizowałem, co prawda, staralem sie uwazac na tę zmianę, ale boje sie,czy jakos na nią nie wpłynałem. Czy moze to miec jakies konsekwencje? Czy zgadzacie sie Państwo z tym? Dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Jeśli lekarz dermatolog powiedział, że to nic groźnego i potwierdził to urolog to proszę się nie denerwować wszystko jest w porządku. W przypadku, gdy ze zmianą będzie się działo coś niepokojącego należy ponownie skonsultować się najlepiej z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adam Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Dziekuje za odpowiedz. A czy faktycznie z penisa nie usuwa się pieprzyków, jak powiedzial urolog? A jesli ktoś ma w takim miejsu z nimi problem, to co wtedy? Wydaje mi sie, ze chyba nie jest problemem dla chirurga wyciac i zszyc skóre. Chyba, ze moze dojsc do jakiegos ucisku w czasie zwodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Jeśli zmiana jest rzeczywiście podejrzana to ją się usuwa nawet z penisa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ziomal Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 ale ile masz tych plamek 2 i czy są brozowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi