Gość lidka Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Witam Od kliku miesiecu zauważyłam dziwnego guzka w okolicy pachwiny Jest wielkości paznokcia( u kciuka) i ma barwę -siwy fiolet?! Kiedyś miałam takie coś po 2 str w pachwinie, ale przeniosło się na obecną str Z początku myślałam, że może zrobił się stan zapalny po goleniu pachwiny (wrośnięcie włoska) I próbowałam to usunąć To po kilku dniowym męczeniu wyszło coś bardziej wodnistego z odrobnią ropnej wydzieliny i została blizna Póżniej zauważyłam to samo po 2 str Teraz stwierdziłam, że to jednak coś innego Guzek powiększa się i boli kiedy mam dostać miesiączkę W jej trakcie troche się zmniejsza i nie boli tak , ale dalej jest!!! Co to może być ?! Proszę o pomoc !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 To faktycznie może być zmiana zapalna na skórze, dlatego najlepiej skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 15 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jeżeli chpodzi o dermatologa nic nie zrobił chodziłam od lekarza do lekarza, gdzie każdy miał inną teorię i przepisywano mi stertę maści które miały pomóc. Do dnia dzisiejszego około 7 lat nadal mam z tym problem. Co to może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 Może to jakieś niewielkie ognisko endometriozy. Proszę w tej sprawie udać się bezpośrednio do chirurga. Być może tylko doszczętne usunięcie tej zmiany (zabiegowe) z następowym badaniem histopatologicznym (aby określić dokładnie co to jest) rozwiąże ten problem definitywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi